» Categorie: Formulieren  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

AspMail: Mailen vanuit een ASP pagina. Artikel beoordeeld 4.9/5.0
AspMail™ 4.x is geïnstalleerd op onze web servers. Met dit component kunt u direct vanuit een ASP pagina mailen. Voorbeeld: Set Mailer = Server.CreateObject("SMTPsvg.Mailer") Mailer.FromName...
Mailen vanuit PHP. Artikel beoordeeld 4.9/5.0
Gebruik als mailserver: smtp.smartserver.net U kunt alleen mail versturen via deze mailserver als u een web site bij ons host.