» Categorie: Control Panel  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Meer dan 5 keer een verkeerde gebruikersnaam of wachtwoord ingegeven. Artikel beoordeeld 4.9/5.0
Indien u meer dan 5 keer binnen 30 minuten een verkeerd wachtwoord heeft ingegeven wordt uw username automatisch geblokkeerd. U moet dan 30 minuten wachten voordat uw het nog een keer kunt proberen.
Wat kan ik met het Control Panel? Artikel beoordeeld 4.9/5.0
Het Control Panel is een web interface dat gebruikt kan worden om de instellingen van uw Website te veranderen. U kunt uw Control Panel oproepen via: uwdomein/stats