» Categorie: Beveiliging  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Beveiligingssoftware Artikel beoordeeld 4.9/5.0
Zorg dat uw beveiligingssoftware (o.a. virusscanner) op uw computer up-to-date is.
FTP met SSL Artikel beoordeeld 4.9/5.0
Op alle servers vanaf WWW250 kunt u nu inloggen via FTP met een SSL codering. Selecteer in uw FTP programma bij encryptie ‘Vereist expliciet FTP over TLS’ Als u nu verbinding maakt via FTP v...
Gebruikersnamen en wachtwoorden Artikel beoordeeld 4.9/5.0
De gebruikersnamen en wachtwoorden die door ons worden verstrekt zijn strikt persoonlijk. Wij zullen nooit om uw wachtwoord vragen per email of telefoon. Geef nooit uw wachtwoord aan iemand aangezi...
Opslaan FTP wachtwoord Artikel beoordeeld 3.0/5.0
Het is aan te raden het wachtwoord van uw FTP account niet op te slaan in uw FTP programma.

Copyright © 1996 - 2014  SmartServer Technologies BV