» Categorie: Technisch  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Hoe kan ik bezoekers bestanden laten downloaden? Artikel beoordeeld 5.0/5.0
Alle gangbare bestanden (bv .zip, .pdf enz.) kunt u gewoon op de server zetten en kunnen via een web browser worden gedownload.
Hoe kan ik mijn eerste pagina automatisch laten verschijnen? Artikel beoordeeld 2.8/5.0
De web server zoekt in de onderstaande volgorde naar een opstart-docoment. index.htm index.html default.htm default.asp default.aspx index.php
Hoe kan ik mijn pagina's naar mijn web site uploaden? Artikel beoordeeld 3.2/5.0
Vanaf Plan 2 heeft u de beschikking over een eigen (ftp.uw_naam.nl) om zo ongelimiteerd de Website te updaten.
Hoe verander ik mijn wachtwoord? Artikel beoordeeld 3.0/5.0
Als u een abonnement heeft op Plan 2 of hoger kunt u via uw control panel uw wachtwoord veranderen. Bent u uw wachtwoord kwijt maak dan een ticket aan op onze support site.
Uw Control Panel. Artikel beoordeeld 3.0/5.0
U kunt uw control panel opvragen via: uwdomein/stats Met het control Panel kunt u onder andere e-mailadressen en mail boxen (POP3) toevoegen/verwijderen, statistieken bekijken, de netwerk status bekij...
Welke bestandsnamen mag ik gebruiken? Artikel beoordeeld 4.9/5.0
In principe kunt u alle gangbare bestandsnamennamen gebruiken.
Wie kan ik mailen als er een probleem is? Artikel beoordeeld 5.0/5.0
De snelste weg is om een ticket aan te maken op onze support site. Omschrijf uw probleem duidelijk en wij houden u krijgt z.s.m. antwoord op uw vragen.