» Categorie: Statistieken  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Hoe kan ik mijn web statistieken bekijken? Artikel beoordeeld 4.9/5.0
Ga naar uw control panel uwdomein/stats en kies Statistieken of ga direct naar https://livestats.smartserver.nl
Hoelang worden mijn log files bewaard? Artikel beoordeeld 4.9/5.0
Log files ouder dan 6 maanden automatisch verwijderd. Als u ze dus wilt bewaren moet u ze via FTP downloaden naar uw harde schijf op uw computer.
Ik kan mijn log files niet verwijderen! Artikel beoordeeld 4.9/5.0
In verband met de wet op de bewaarplicht is het niet mogelijk de log files te verwijderen.
Mijn statistieken kloppen niet! Artikel beoordeeld 3.0/5.0
De statistieken worden continu gegenereerd. Als er een oude datum boven uw statistieken staat probeer dan het volgende: Druk op herlaad of leeg uw browser cache. U kunt met FTP de log files downloa...
Waar zijn staan mijn Log Files? Artikel beoordeeld 3.0/5.0
U kunt uw Log files via FTP downloaden. U kunt de Log files bijvoorbeeld gebruiken om zelf statistieken te genereren. W3svcXX -> inXXXX.log zijn uw web log files In de folder /old staan uw ou...