Hoe werkt de Secure Server?

Oplossing Vanaf Plan 2 kunt u gebruik maken van de SSL (Secure Socket Layer) server. Voor het gebruik van SSL heeft u een certificaat nodig.

Aangezien alle web sites bij SmartServer een eigen ip adres hebben zijn er geen extra kosten verbonden met uitzondering van de jaarlijkst contributie van het cewrtificaat en eenmalig 25 EURO setup.

Maak een neiuw ticket aan voor de aanvraag van een certificaat. Nadat we uw certificaat hebben geinstalleerd krijgt u van ons een e-mail met daarin uitvoerige informatie over hoe u uw SSL certificaat kunt gebruiken.

Artikel details
Artikel ID: 87
Categorie: Secure Server (SSL)
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.9/5.0 (172)