Wat is een forward-adres?

Oplossing Een forward-adres is een doorstuur-adres en verwijst dus altijd naar een ander e-mailadres. Dit kan elk willekeurig e-mailadres zijn en hoeft niet binnen uw domein te vallen. U kunt de mail die binnenkomt op een forward-adres ook naar meerdere e-mailadressen laten versturen. Een forward-adres is de meest gebruikte optie van de mail server.

Artikel details
Artikel ID: 78
Categorie: Mail
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (337)