Mail op uw mobiele telefoon

Oplossing Dit zijn de gegevens die u nodig heeft om mail te lezen op uw mobiele telefoon.

Kies handmatig instellen.

Inkomende server instellingen (POP3):
POP3-gebruikersnaam: uw complete emailadres
POP3-wachtwoord: het wachtwoord van de mailbox
POP3-server: mail.uwdomeinnaam
POP3-beveiligingtype: geen
POP3 Poort: 110
E-mail verwijderen van server: nooit

Instellingen uitgaande server (SMTP):
Deze instellingen heeft u van uw telefoonprovider gekregen. Dit is om email te versturen.

Zet de controlefrequentie niet te hoog. Anders bestaat de kans dat de mailbox gelocked wordt als u ook met bv Outlook je mail ophaalt.

Het email programma op uw pc moet u zo instellen dat deze de mail op de server voor bijvoorbeeld 2 dagen bewaard en dan pas verwijderd van de server.

Artikel details
Artikel ID: 62
Categorie: Mail
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.9/5.0 (172)