ASCII of Binary?

Oplossing Belangrijk is dat uw FTP programma 'weet' in wat voor bestandsformaat de bestanden verstuurd moeten worden. Bijvoorbeeld Perl scripts moeten in de ASCII mode worden verzonden en een zip file als Binary. Kies voor 'Auto Detect'. Hiermee voorkomt u dat bestanden niet goed aankomen.

Ga naar Options -> Session Control -> Startup Transfer Mode. Zet deze op auto detect en druk op Save. Wij hebben als voorbeeld gebruik gemaakt van het meest gebruikte FTP programma Filezilla.

Artikel details
Artikel ID: 56
Categorie: FTP
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.9/5.0 (169)