Home :: Producten :: Nieuws :: Netwerk :: Support :: Contact :: Sitemap :: Zoeken

Kennisbank
SmartServer Technologies > SmartServer Support > Kennisbank

Zoeken:


Anonieme FTP server?

Oplossing Vanaf Plan 3 heeft u de beschikking over een Anonieme FTP server (ftp.uwdomein). U kunt deze server openstellen voor publiek om files te uploaden en/of te downloaden. Maak een folder 'anoftp' aan en maakl een nieuw ticket aan. Geef aan of u wilt dat bezoekers ook bestanden kunnen uploaden. De anonieme FTP Server heeft een quota van 50MB.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Artikel details
Artikel ID: 55
Categorie: FTP
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.9/5.0 (173)

 
« Ga terug

  Copyright © 1996 - 2018  SmartServer Technologies BV