FTP met SSL beveiliging.

Oplossing Op alle servers vanaf WWW250 kunt u nu inloggen via FTP met een SSL codering.

Selecteer in uw FTP programma bij encryptie ‘Vereist expliciet FTP over TLS’

Als u nu verbinding maakt via FTP verschijnt er een melding van het certificaat. Klik op OK en u maakt nu een veilige verbinding met de FTP server.

Zie voor meer informatie: http://nl.wikipedia.org/wiki/FTP_over_SSL.

Artikel details
Artikel ID: 53
Categorie: FTP
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (335)