Eigen Error 404 melding.

Oplossing Als iemand een pagina opvraagt die niet bestaat wordt de standaard foutmelding 404 File Not Found weergegeven.

Het is mogelijk om deze standaard foutmelding te vervangen door een eigen pagina. Deze pagina kunt u helemaal zelf ontwerpen. Indien u een eigen 404 File Not Found pagina wilt hebben plaats dan een pagina met de bestandsnaam 404.html of 404.asp of 404.aspx of 404.php in de root van uw Website.

Als iemand nu een pagina probeert op te vragen die niet bestaat wordt de pagina 404.html of 404.asp of 404.aspx of 404.php geladen.

Als u geen eigen 404 File Not Found pagina in uw root heeft staan wordt de standaard error melding weergegeven.

Artikel details
Artikel ID: 45
Categorie: Foutmeldingen