MSSQL.

Oplossing Vanaf Plan 5 heeft u toegang tot de Microsoft SQL server 2012 (multiprocessor server). Het adres is: sql.smartserver.net U kunt ook het IP adres gebruiken: 195.193.116.2

Login:
User: usernamesql
PWD: wachtwoord
Database: username

Informatie over de Microsoft SQL server is terug te vinden op de Website van Microsoft: SQL Server. U kunt met plan 2 ook apart een MSSQL account aanschaffen tegen lage kosten. Neem hiervor contact met ons op.

Artikel details
Artikel ID: 33
Categorie: Database