Access Databases op Windows 2008R2 en 2012R2 Servers.

Oplossing Op onze Windows 2008R2 en 2012R2 servers worden ODBC connecties niet meer ondersteund.

Indien u gebruik wilt maken van een access database dan moeten wij uw web in 32bit modes zetten i.p.v. 64bit modes. Maak een nieuw ticket aan voor de omzetting naar 32bit modes.

U dient een database connectie te maken met de Jet OLE DB Provider 4.0.

Plaats uw database in de folder 'databases' van uw web site. Hieronder een voorbeeld van de connectie naar de database:

Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=\databases\mijndatabase.mdb;User Id=;Password=;

De folder 'databases' afgeschermd van het internet en kan niet via een web browser worden benaderd.

Artikel details
Artikel ID: 32
Categorie: Database
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (334)