Hoe zet ik mijn bestanden op mijn Website?

Oplossing Dit gaat via een FTP (file transfer protocol) programma of via Microsoft FrontPage.

FTP client programma's zijn vrij te verkrijgen op het Internet. U heeft de beschikking over een eigen FTP-server (ftp.uwdomein) die met een eigen wachtwoord beveiligd is zodat u 24uur per dag toegang heeft tot uw site. Zie voor meer informatie de FTP support.

Artikel details
Artikel ID: 14
Categorie: Algemeen
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 4.9/5.0 (169)